Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Från ett hörn i soffan

2014-10-18 16:50:01 i Allmänt

Hej hej! Här kommer en hälsning från ett hörn i soffan! Har just vinkat hejdå till min fina vän Emma V som kom över för prat, fika och så hjälpte hon mig med projektet jag startade i dag som ni ska få se mer av. Älskar vänner som man bara ÄR med. Christoffer duschar och lyssnar på sin nya idol Amy Macdonald som han upptäckte häromdagen. Ute är det oktoberfrostigt och i dag var jag på Pralineriet och drack supergott kaffe och åt två praliner. Nu ska jag äta middag. Hej då! 

Kommentarer

Emma
Så kul att få träffa dig! :)
Hoppas bordet och stolarna blev bra. Du måste lägga upp bilder här på bloggen! :)
Stor kram!
Svar: Detsamma! Tack så mycket för hjälpen! :) Bild kommer, har målat tredje varvet på bordet nu så det tog lite tid men jag kan lägga ut en bild i morgonkväll förhoppningsvis! ;) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar