Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Köket före och efter!

2014-05-20 21:01:00 i Allmänt

Före! (Råkade påbörja allt innan jag tog en förebild, men här ser ni i alla fall det förskräckliga golvet!).
Så här såg det ut när jag flyttade in...
Mycket snabbt gjorde jag något åt den laxrosa färgen på köksluckorna och den bruna kryddhyllan. Skickade även efter likadana beslag som vissa av skåpen, luckorna och lådorna hade från Gysinge Byggnadsvård. Luckorna är målade i en svagt grågrön nyans och på vintern ser de oftast gråa ut som här medan de ser grönare ut i ett milt vårsken som på bilden nedan.
Tada! Så här ser det ut nu! EFTERBILDEN alltså! Bort med den hemska "väggplattan/mattan?" och dit med Höganäskakel med fasade kanter. Och bort med Perstorpsskivan och dit med en ekskiva som matchar golvet! (Och så har jag gjort en "viss" rensning i kryddhyllan).
Älskar Lilla Brukets produkter!
Det nya köket i sin helhet, fotat precis nu. (Kommer att tjuvmåla stolarna och bordet i sommar när Christoffer är på jobbet...).
Även på bänken vid fönstret ligger nu en ekbänkskiva som är betydligt finare än den slitna Perstorpsskivan som var där från början.
Vi känner oss så nöjda med slutresultatet och tackar alla som varit inblandade i den här renoveringen! Tack!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kikki
Jättefint! Superbra med dom nya bänkskivorna! Hoppas ni trivs bra i köket! Kram, kram :)

Therese Bjärstig

2014-05-21 - 13:10:13
Underbar förvandling, förstår att du/ni är nöjda med den! Själen är kvar samtidigt som det blivit lite nytt å modernt :-) Och så vackert tal ni höll till er mormor, tänkte just på min som jag miste förra sommaren... en underbar kvinna och förebild som jag i tanken ännu ofta "diskuterar" med :-) KRAM!
LGWL
Men sataaaaaaaaaan!

Yohannas.se

2014-05-26 - 21:45:45
Så snyggt du gjort!!
Svar: Tack! :) Vi känner oss nöjda!
Carolina Lidström
Vilket resultat! Det blev verkligen fint. :)
Kram
Svar: Tack så mycket!
Carolina Lidström

Julia

2014-05-27 - 09:27:17
Vilken skillnad! Fint :)
Svar: Tack! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar