Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagens tävling

2014-05-25 17:36:00 i Allmänt

Dagens tävling gav oss en tredje placering i klassen och därmed en fin pokal! Första priset låter dock vänta på sig. Både jag och Imra var lite off i dag, men med fyra 9:or i protokollet är jag ändå relativt nöjd. Det jag är missnöjd över är linförigheten då hon var väldigt ofokuserad och såg "spöken" på sidan av planen som hon morrade åt. Jaja. Det är bara att träna vidare! Nu tänker jag skippa lydnadsträningen i tre dagar för att göra andra saker (typ spår, vattenlek, sök och promenader utan krav). Jag tror nämligen både jag och Imra är lite less på att träna samma program hela tiden och vi behöver ett litet break. På torsdag ska vi träna för instruktör och det är alltid lika givande!
Imra bryr sig dock inte om hon får ett himla första pris eller inte, huvudsaken att hon får vara med - då är hon superglad!
 
 

Kommentarer

Kikki
Grattis!! Åh, vad ni är duktiga med hundarna! Kram, kram :)
Svar: Tack snälla! De är hundarna som är duktiga :) Kram!
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2014-05-26 - 10:15:31
Men så roligt! Ni sliter verkligen "hund" och det betalar sig på båda fronterna, grattis till både Imra och Jax för helgens framgångar! Kul!
Svar: Tack snälla du! Hundarna hälsar och tackar! :)
Carolina Lidström
stina
Hej
jag har kikat runt på din blogg och jag gillar verkligen allt du skriver om och man får följa med i renoveringar och tankar :)
Men jag fastnade extra mycket för din säng! Hur har du gjort för att få till den? Tänkte då hur du har lyckats bygga ihop den?

Svar: Tack för din kommentar! Känn dig välkommen som läsare! :)
Vår säng är en gammal utdragssoffa som min farmor och farfar sov i för längesedan, alltså de sov åt andra hållet om du förstår? Jag har målat den i en grå nyans (Nordsjös grå S 3500 N) och så har jag fyra stora klossar under den delen som är fotändan för att sängen ska bli mer stabil.
Carolina Lidström
Sabina
Hurra!! <3

Skriv en kommentar