Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett godkänt dagsverke

2014-07-01 22:01:00 i Allmänt

I gårkväll kom mina bröder hem och i dag satte jag storebror i arbete! Projekt "rensa lagårn" är ett ständigt pågående arbete här på gården och i dag har jag och brorsan fyllt släpvagnen med skrot som vi ska köra till återvinningscentralen. Båda älskar att rensa så vi är ett mycket bra team! Det går också fortare när inte mamma är med och upprepar fraserna "Nej, stopp! Den kan vara bra att ha!" och "Nej, stopp! Den ska vi spara!". Måste passa på när hon är på semester, mohahaha!
Som jag berättat om förut ska vi bygga ett hundhus på gården med plats för flera hundar och vi håller i detta nu på att riva farfars gamla garage som dels inte fyller någon funktion och dels står det på platsen där hundhuset och hundgårdarna ska byggas. I kväll har vi därför påbörjat rivningen av garaget och vi fyllde åtta sopsäckar med isolering... och vi är inte klara ännu.
Vår käre farfar verkat ha älskat spikar i alla dess former, spikades det så gjordes det rejält, som här med denna megaspik på 22 cm!
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar