Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

DIY: gör pennställ av konservburkar

2014-01-06 09:39:00 i Allmänt

Sent i lördagskväll ryckte det i projektnerven och jag var bara tvungen att göra NÅGOT. Länge har jag tänkt att jag ska göra sådana där pennställ av konservburkar som jag sett florera runt på internet. Så i lördags var det då dags. Man behöver: ett underlag (typ en gammal tidning), ett gäng väldiskade konservburkar utan lock, ett glas vatten, penslar, målartejp, hobbyfärg och en pappersbit där man kan hälla ut lagom mängd färg och även blanda färger om man så vill.
Första steget är att tejpa burkarna om man vill åstadkomma det där randiga mönstret. Jag tejpade lite huller om buller för det gillar jag. Sedan är det dags att måla!
Så här ser burkarna ut dagen efter, i dagsljus. Jag känner mig nöjd.
 
 
 

Skriv en kommentar