Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vad händer med mitt immunförsvar?!

2014-02-18 12:33:58 i Allmänt

Vad är det som händer? Alla jäkla virus anfaller mig! Jag brukar ju vanligtvis ha ett starkt immunförsvar och sällan drabbas av diverse åkommor, men nu har det slagit slint! Förra veckan magsjuka och nu feber, hosta och täta bihålor. Var tvungen att sjukanmäla mig idag efter halva dagen så nu är jag hemma. Gick runt i feberyra på jobbet och frös och svettades om vart annat. Hoppas jag tillfrisknar fortare än kvickt för jag hatar att vara sjuk eftersom det är tråkigt och dessutom har jag inte tid att vara sjuk då jag har 8942987 saker att göra på jobbet! DUBBELSUCK / Tyck synd om mig, snälla...

Kommentarer

My
Skräm iväg alla onda virus illa kvickt och krya på dig! Jag laddar för ett skidpass med dig framöver (:
Svar: Tack! Ja, så fort jag blivit frisk måste vi åka skidor! Förvänta dig dock ingen monsterfart då eftersom de här himla sjukdomarna tar all form av kondition ifrån mig :(
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2014-02-18 - 14:41:57
Känner med dig, är själv inne på 3 veckan utan att kunna träna och har vab med sonen i dag som har över 40 i feber. Vabruari lever upp till sitt namn... Suck. Hoppas du kryar på dig snabbt!
Svar: Uscha, stackarn som har så hög feber! Hoppas det ger med sig och tack för krya-hälsningarna!
Carolina Lidström
annkristin
Ja, tyvärr är du inte annorlunda än oss andra :( i januari hann jag jobba 1 o 1/2 dag innan andra förkylningen satte fart..(flunsa) tack o lov har jag sluppit kräksjukan o även på jobbet :) krya på dig!
Kram!
Svar: Ja, huvvaligen för de här vintersjukdomarna! Tack! Hoppas ni alla har de bra och hälsa från mig! Kram!
Carolina Lidström
annkristin
Ja vi har det nog ganska bra, det är personalen som varit sjukast och jag ska hälsa :)
Kram!

Skriv en kommentar