Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Utställning i Gideå

2014-02-09 16:52:00 i Allmänt

Klockan ringde 04.40 på morgonkvisten och vi plockade ihop våra grejer och åkte iväg till Gideå där hundutställning stod på schemat. Utställningen hölls vid en plantskola och det var rått och kallt, inte lika mysigt som i ett ridhus (kanske beror på att jag är mer hemma i ridhusmiljön) och dessutom gick det inte hela vägen idag. Jax fick bedömningen excellent och av 31 hundar fick cirka 15 hundar samma bedömning vilket gjorde att konkurrensen om CK:n var väldigt hård. Det var fem hundar som slutligen fick CK. Domaren ville ha hundarna i en grövre modell och Jax räknas som en lite lättare modell (vilket är bra då han är smidig i skogen!).
Förlåt för kornigheten i bilden men det är svårt att fota i det där ljuset. Tur att motivet väger upp!
 

Kommentarer

Bättre lycka nästa gång. Och du som är en gammal dressyrryttare vet ju hur det fungerar i bedömningssporter.
Se det positiva: Nu får ni åka iväg på fer utställningar, perfekt helgnöje då ni får rå om varandra, se nya platser plus att alla människor ni möter ger dig inspiration till nya karaktärer att skriva om.
Svar: Tack! Ja, precis. Det handlar ju helt enkelt om dagsform och bedömningen (ofta smaksak). Nu taggar vi Åsele i mars! Trodde jag skulle få se dig på stallet i kväll när jag var där och tränade Imra. Hälsade på Crespo och han stod täckad i sin box och såg ut att njuta av söndagslugnet :)
Carolina Lidström
Ma o pa
Bättre lycka nästa gång!
Ps. Såg ni nån alg efter vägen?
Bättre lycka nästa gång.
Såg ni nån alg på vägen dit?
Svar: Tack! Nixpix, inga älgar!
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2014-02-10 - 15:45:42
Surt, tycker Jax såg ståtlig ut. Verkar ha musklat på sig lite, så däckdragningen gör nog sitt! Men som vanligt så är det smaken som avgör, och den är ju bekant som baken, ibland ska de vara lätta i kroppen, ibland stora, ibland ljusa och ibland mörka etc. Så nästa gång får han nog sitt CK. Se nu till att krya på dig, magsjuka är banne mig den VÄRSTA sjukan som finns, jag ryser bara vid tanken... KRAM!
Svar: Ja, det tycker vi med! Vi får fortsätta med styrketräningen för Jax så han bygger på sig mer massa. Tack så jättemycket för krya-hälsningarna! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar