Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Un parfum qui reste

2014-02-20 12:49:47 i Allmänt

Jag tycker om parfymer och här är min samling! En parfym ska vara som en förnimmelse. Den ska inte vara stark, tung och påtryckande utan ge en föraning om doft och person i en passande kombination. Det har hänt att jag stoppat personer som passerat mig för att fråga vad de använder för parfym. På hyllan står Dolce & Gabbanas "The one", Guccis "Envy me", "Acqua di gioia" av Armani, "The Beat" av Burberry (min julparfym!), Viktor & Rolfs "Flowerbomb", Calvin Clains "Euphoria" och parfymen "Leau de Chloé".
Här är mitt senaste nytillskott: Viktor & Rolf´s "Flowerbomb". Jag fick den av mamma och pappa när de kom hem från en resa alldeles nyligen.
Det här är nog min favoritparfym av alla jag någonsin haft. Armanis "Acqua di gioia" har precis det jag vill att en parfym ska ha och när den tar slut kommer jag att köpa en ny på en endaste gång!
MVH /doftnörden
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-02-21 - 12:28:27
Vissa av dem känner jag till å gillar, å andra blir jag nyfiken att testa efter att du skrivit om dem då vi verkar gilla ungefär liknande dofter. Tunga "tantdofter" går verkligen bort här, och inga sötsliskiga gillas heller, lätta fräsch dofter, som ger just en förnimmelse är de bästa! Hoppas du nu är kry, själv ska jag ta en kopp ingefärste med en gnutta extra färsk ingefära som är en stor favorit hos mig :-D Men någon sångröst har den inte gett mig ;-P Trevlig helg!

Skriv en kommentar