Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Trerätters, lydnadsprov och spelkväll!

2014-02-16 18:14:00 i Allmänt

I fredagskväll åt jag och storebror middag på Le Garage. Till förrätt åt jag Chèvre chaud och till det ett mycket gott rött vin.
Här är brorsan! Vi hade en jättebra kväll med syskonprat och skrattanfall!
Till huvudrätt åt jag Moules frites (vinkokta blåmusslor med citron- och parmesanslungade pommes frites och aioli). MYCKET gott. Älskar musslor. Till efterrätt delade vi på en portion päronsorbet men den slank ner i magen innan den fångades på bild.
På lördagen var det dags för lydnadstävling i Stöcksjö utanför Umeå. Med mig hade jag Hanna och Ludvig. Här ska vi precis starta linförighetsmomentet och min puls låg väl runt 200... jag var så himla nervös! Kan inte komma ihåg senaste gången jag var så där kräknervös! Imra kände förmodligen av det för hon var så otroligt ojämn. Vi nollade några moment på grund av ofokus och några moment fick vi 10, 8 och 8,5 på! Haha! (Maxpoängen är 10 poäng per moment och så får man olika koefficienter). Det blev inget 1:a pris på grund av poängbortfallet i de nollade momenten.
Här gör vi ställande under gång och hon står så knepigt här, men jag tog med bilden bara för att visa hur en tävlingsplan kan se ut. Här ser ni domaren, tävlingsledaren och protokollsekreteraren. Sammantaget känner jag mig nöjd med tävlingen för att vara vår första tävling på bortaplan. Det ska ju inte vara FÖR enkelt att ta ett 1:a pris! Nu siktar vi mot hemmatävlingen den 9:e mars. Innan dess blir det mycket inomhusträning i ridhuset för att få bort "dammsugetendenserna" vid linförigheten!
På kvällen spelade vi "När då då?" och drack Cuba Libre! Det är så himla värt att ha kvalitetstid med sina syskon! Och med Hanna såklart! Tack för en fin helg!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Åh, jag älskar syskonhäng! Ibland är det så skönt att bara få umgås över en helg och inte bara när alla samlas hos föräldrar eller när det är julhets. Och, maten såg ju himmelsk god ut! Har tänkt gå dit och äta någon gång -- och nu när man fått lite bildbevis blir man ju inte mindre sugen heller. :3
Svar: Ja, precis! Vid jul är det som du skriver ofta hetsigt och många har bara tid att vara hemma några få dagar. Ja, kan verkligen rekommendera Garaget, det är bra service och god mat!
Carolina Lidström
Grattis till bra poäng på några av momenten, nästa gång tar ni det!
Svar: Tack! Ja, vi ska träna mer och sikta på nästa tävling! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar