Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Onsdagslista

2014-02-26 17:35:17 i Allmänt

I dag har jag så många saker i huvudet att jag radar upp dem i form av en onsdagslista.
- Alltså, hur bra är inte denna kvinna: Kina Grannis – The Call (Regina Spektor Cover)?
- Det är ishalka ute, mycket dåligt. Det går inte så bra att träna Imrisen då. 
- På fredag kör jag och Hans en Öppen Scen på skolan och flera modiga elever ska sjunga och spela och jag blir så otroligt stolt varje gång.
- I morse pratade jag med några elever som befinner sig i en svår situation och jag skulle verkligen vilja kunna göra allt för dem och att det ska ordna sig, men måste inse att all makt inte ligger i mina händer. Vissa elever kryper verkligen in i mitt hjärta och bygger ett bo där. 
- En annan elev kom in i musiksalen och sa: jag måste visa dig ett klipp, Carolina! Du som älskar cellomusik! (Titta! Jag skrattade halvt ihjäl mig!)
- Fick ett fint och peppande mail av min chef i veckan och det gjorde mig glad och motiverad.
- Jag saknar Christoffer jättemycket. Han är i Umeå på skogsdagar i veckan.
- Vi repade med a capella-gruppen i dag och jag kommer att förgås av saknad när de går ut skolan till sommaren. Blir helt seriöst tårögd av att tänka på det. MVH/sentimental tjej.
- Nu ska jag åka och hälsa på Emma, Mattias och barnen!
- Och! Det är TVÅ dagar kvar till SPORTLOV!

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-02-27 - 07:49:33
Verkar som du har en bra chef, att bli sedd å få peppande mail är aldrig fel! :-D

Vad gäller min tupp i plåt och hönsnät så köpte jag den för ett par år sedan på den lokala blomsterbutiken här i Dorotea, men de hade rykande åtgång så de sålde snabbt slut...

Så tyvärr kan jag inte tipsa dig vart du kan hitta nått liknande :-/

Ha en riktigt fin torsdag!

Skriv en kommentar