Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Helghälsning

2014-02-08 17:10:28 i Allmänt

Gårdagens konsert var stämningsfull och sången och spelandet gick fint. Tack alla som kom och lyssnade! Vilhelmina kyrkas nya flygel är magisk att spela på. I dag har jag sjungit på Elis dop och Linda med familj hade ordnat ett storslaget fika och alla som gick därifrån lämnade med en bra känsla i kroppen.
Nu i eftermiddag har vi haft besök av min vän Anna och hennes pappa Micke. Micke umgicks med Christoffer och Anna umgicks med mig - alla nöjda och glada, hehe! Jag har även tränat Imra på gårdsplanen. Hon börjar lossna mer och mer i linförighetsmomentet men hon "släpper" ibland när jag svänger höger och "tränger" ibland vänster.   I dag är det ju precis en vecka innan vi ska tävla! Nu ska jag och Christoffer laga lördagsmiddag. Det blir rostbiff med rostade tomater och linser. Kvällens plan är att vila så mycket som möjligt (noll taggad på utgång under Vilhelminas WWW-helg) för att vara utvilad inför morgondagens äventyr!
Hoppas ni har en fin helg.
Ljus i hallen!

Skriv en kommentar