Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Heldag med Nikki!

2014-02-01 19:46:04 i Allmänt

I dag har vi haft besök av Emily och Nikki. De kom på förmiddagen och då gick vi till backen i byn och åkte stjärtlapp! En mycket bra lördagsaktivitet!
Christoffer åkte också några svängar.
Emily var hundvakt till Hannahs hund Vilda så hon och Imra fick busa med varandra.
Vilda är så fin och uttrycksfull!
Gott att värma sig med varm choklad efter bus i backe. Jag och Nikki uppfann en ny sorts människor: snötrollsfolket! Ett mycket, mycket litet folkslag som bor under snön i små gångar. De är väldigt skygga och man måste ha en väldans tur för att få syn på ett snötroll. Älskar att hänga med barn så fantasin får spåra iväg helt fritt!
När vi kom in igen skulle Emily och Nikki åka men Nikki ville stanna hos oss och Jax och det gick fint.  Vi hann med att värma oss under filtar i soffan, sparka runt byn med Jax, spela Mumin-memory (en klassiker då Nikki hälsar på), pyssla en ljuslykta, rita och äta middag. Sedan åkte vi till stallet där Emily ridit kurs med Crespo.
Nikkis verk!
Är så glad över att känna den här lilla, men mycket kloka, människan!
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar