Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Far och son och fälld björn

2014-08-26 21:24:00 i Allmänt

I helgen var vi i Månsberg där den här lille rackarn hälsade på. Han heter Rask och är cirka 10 veckor gammal.
Och han är en avkomma efter Jax och Nybroviks Ackra. Jax var fin mot sin son och nosade på honom och ville leka. Rask var så himla fin och jag längtar efter att det blir en valp här på gården.
På söndagen plockade jag, Kikki och Thomas vinbär och helt plötsligt skriker jag "En björn, en björn, en björn, en björn, en BJÖÖÖÖRN" och springer ut mot vägen för jag har sett björngänget åka förbi med en björn på flaket. Thomas trodde dock att jag såg en björn på gården, hehe. Jag har en sån himla fascination av dessa enorma och respektingivande djur. (Förlåt för den oskarpa bilden men jag kanske var lite skakig när jag fotade björnen, döden till trots).
Den lycklige skytten heter Markus Lundqvist och björnen sköts i Månsberg så nu är det en björn mindre som kan skrämma Evy på hennes promenader...
 
 
 
 

Kommentarer

Anna Larneback
Oj vilka härliga bilder. Skulle förmodligen svimma eller gasa ordentligt i brallan om den där kom lufsande alltså!
Svar: Ja, fy tusan vad läskigt det skulle vara! Fast det skulle vara häftigt att se en björn om man satt skyddad i en bil ;)
Carolina Lidström
Men så söt liten Rask! Nog är de bra fina som små!

Svar: Ja, de är så himla fina! Längtar så till vi ska skaffa valp! :)
Carolina Lidström
Julia
Nämen, hej Rask! Vad roligt att se dej på den här bloggen 😃 Det var roligt att se Jax möta sin son (än fast dom inte fattar något). Hehe
Svar: Ja, han var så himla fin! Roligt att fått träffa en av hans avkommor på nära håll! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar