Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Brorsan 30 - del 2

2014-08-01 10:25:00 i Allmänt

Så var det dags för dag två i firandet av storebrors 30-årsdag. Vi hade styrt upp en tipspromenad med frågor ur Kristoffers uppväxt. Jag hade sagt att "vissa frågor kommer att svida" för att göra honom nervös. Älskar att göra Kristoffer nervös, hehe.
Gräsmattehäng!
Pappa körde "Kristoffer Lidströms sommarprogram i p1" igen, önskar att jag hade filmat det!
Joel hade fyndat ett par snordyra solglasögon vilka alla skulle testa: "testa dem, det är så skönt ljus, det är som på FIIIIILM!" så då gjorde jag det.
Under den första delen av dagen kände jag mig så seg (post-trötthetssyndrom-efter-festfixar-hets + mycket sangria...) men efter att vi badat där på eftermiddagen drogs min energinivå upp till normal nivå. De här tjejerna, Sofia och Jennifer, bjöd mig på många skratt!
Krockettävling!
Vinnarlaget!
Kristoffer sjöng "Änglamarken" till allas förtjusning.
Det här är den sista bilden jag tog under lördagsnatten. Hahahahaha! Allt är så kul: Kristoffer höga nivå av pepp, mammas oro att han ska ramla och slå sig och roligast av allt: den där handen till höger i bild, som PEKAR mot händelseförloppet. Vad vill handen? Vems är det?
Tack alla gäster för att ni gjorde storebrorsans födelsedagshelg till en helg vi kommer att bära med oss som ett mycket fint minne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar