Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Musikstipendium

2013-05-22 13:34:00 i Allmänt

Vid skolan där jag jobbar kan eleverna få stipendier. Ett för bästa studieresultat och ett för största kunskapsmässiga resa (det vill säga den elev som höjt sitt betygssnitt mest). När jag började jobba här införde jag ett tredje stipendium: ett musikstipendium så klart! Ett till en kille och ett till en tjej som under dessa år utvecklat sitt musicerande. Detta år har jag flera kandidater till detta och jag sliter håret av mig själv! Det är verkligen ett privilegium att ha begåvade elever - men i detta fall gör det valet svårt. Vilka två ska jag ge det till när det känns som att jag vill dela ut minst sex stycken?! 
I kväll har Vilhelmina Musiksskola en vårkonsert - det är gratis och det kommer att vara kul och bra! Kom dit, vet ja! 18.30, Folkets hus. 

Skriv en kommentar