Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2013-05-05 16:32:00 i Allmänt

 
Dö hockeyspelet, dö!
Christoffers lillebror Acke har köpt denna pärla (hoppas på en åktur till sommaren).
Tunnbrödsbak!
Fick fina blommor av Christoffer på min födelsedag.
Av mamma och pappa fick jag en mycket fin sak som jag ska visa så småningom. Pappa hade pyntat paketet med en liten illustration.
Ludvig hade gjort så gott han kunnat med paketinslagningen.............
Kristoffer och hans Kajsa har flyttat ihop i en fin lägenhet Öst på stan, Umeå. I deras trappuppgång bor det en apa i väggen.
Alfons Åberg, tecknad av Molly.
När jag sover över hos Sabina behöver jag aldrig oroa mig för att känna mig ensam - jag har ju alla gosedjur!
Tur att jag köpte en stor bil så jag får plats med livets nödtorft - som cykeln till exempel, nu hemhämtad från Björkarnas stad.
När jag sjunger skriver jag alltid in små kom-i-ihåg-grejer på papperet, det är bara det att jag till nästkommande rep ofta glömt bort vad en pil eller en inringning betyder..
Himmelriket.
På samma gård som valparna bodde huserade även denna kanin, den största jag någonsin sett. Blev rädd (halvt på riktigt).
Tur att jag köpte en stor bil del 2. Musikprylar tar ju en sån jäkla plats!
Bästa jazzgänget som jag sjunger med.
I fredags hade jag och några kollegor Halv åtta hos mig-middag hos Lotta, mycket gott!
Tingshuset i Vilhelmina är en mycket bra konsertlokal. Och färgerna.. mmm.. kanske ska börja leta färgnummer igen?
Mamma har två telefoner. En gammal halvratig Nokia och en sprillans ny iPhone 5. Båda bär hon med sig. Överallt. Förstår inte logiken.
Igår kom Ludvig över. Han gick upp till kallskrubben (där jag har en himlarns massa grejer, tänk er ett proppat förråd) för att leta pinaler inför den stundande flytten till Umeå.
 
 

Kommentarer

KKVL
Mycket fina och som alltid väl utvalda bilder från livet ur mobilen. Har skickat några lampbilder till dig från våningen. Mycket nöje! Kram

Skriv en kommentar