Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fullsta

2013-05-14 19:58:19 i Allmänt

I tisdagsnatt åkte vi ner till stugan i Fullsta. Min mamma är född i Dalarna så vi har hela släkten på mammas sida där. Vitsipporna välkomnade oss.
På onsdagen var det sommarvärme så då var det bara att klä av sig trots vinterns kranka blekhet...
När det är varmt är man ju inte så sugen på varm mat så jag lagade en kycklingsallad med quinoa, sockerärtor, ädelost och körsbärstomater.
På onsdagkvällen hälsade vi hos min gammelmoster Lillan, typ världens härligaste person. Tycker om henne så mycket! Jag ska skriva ett eget inlägg om henne.
Det var vååååår där och jag var så himla glad över det! Att ligga på en gräsmatta fylld av vitsippor, krokus, påskliljor och scilla kan ju vara en av de bästa aktiviteterna!
På torsdagförmiddag fick vi finbesök. Pauline, William och Theo kom med sina föräldrar och far- och morföräldrar. Våra fina vänner familjen Westin har utökats i rekordfart de senaste åren och leksakslådan åker alltid fram när de kommer förbi!
Fotat från vår brygga. Kvällsljuset!
I lördags hängde vi på en bondgård på förmiddagen för att bevittna ett kosläpp och gosa med lamm.
Min kusin Oliver och Roger och Åsa hade varit på hockey-VM i Stockholm och passerade oss och sov över en natt så de följde på ko-släppet. Jag och Oliver var mycket peppade på detta.
Dock var kornas entré lite av en besvikelse. Jag hade väntat mig mer action, men några kor bjöd dock på några trix.
En mycket liten kalv.
Malin, Jimmy och Theo var också där och Theo satt skönt i vagnen.
Ge mig!
Här är Fullsta! Paradiset! Älskar den där himla grusvägen.
Triss i islandshästar.
Man kan cykla runt i evigheter och titta på djur, spana in hus, lyssna på gruset mot hjulen och andas in lugnet.
På lördagkväll gick jag till sängs tidigt och läste LÄNGE (mitt bästa) och på söndagmorgon åkte vi hem igen. I sommar kommer jag tillbaka!

Kommentarer

KKVL
Tusen tack för några extremt harmoniska bilder :) Längtar till stugan i augusti! Lyssnar i detta nu på Kjell Höglunds visa Genesarets sjö. Passande låt till bilderna på något vis.

Kram!

Skriv en kommentar