Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Byggnationer, badande hundar och finbesök.

2013-05-19 21:49:00 i Allmänt

Fredagskvällen inleddes med ett byggprojekt - vad får ni se när det blir färdigt! Christoffer och hans morbror Lars-Åke (som också bor i Dalasjö) har gjort ett superjobb.
Idag har vi haft besök av Anna och Robert. Vi tog med hundarna ner till sjön där vi tittade på..
vattenhunden Imra som stajlade med att hoppa från bryggan! Älskar verkligen att titta på hundar som har roligt! Hon simmade omkring i vattnet och var så himla glad!
När Anna och Robert åkt fortsatte de olika projekten: målning av fönsterlister till hallen.
Lilla apan som kröp omkring på gräsmattan snickrandes på det andra byggprojektet.
I kväll har jag och mamma sått frön i pallkragarna och planterat ut plantor i växthuset.
Förutom detta har jag sprungit en runda i skogen (typ varmaste springturen i mannaminne), druckit ett glas vin hos grannarna och sjungit och spelat på ett bröllop. Det gick fint förutom att jag blev så rörd att tårarna rann så jag knappt såg noterna när jag skulle spela. En fin och produktiv helg går nu mot sitt slut. Känns skönt att vi har hunnit med så mycket. Nu är det prick 23 arbetsdagar kvar innan semester!

Kommentarer

Så himla mysig söndag! Tack för fikat och för att vi fick komma ut och hänga med er. Puss

Skriv en kommentar