Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Midsommaräventyret.

2013-06-23 18:34:00 i Allmänt

Vi firade vår midsommar i den djupaste vildmarken. Planen var att fjällvandra, men då vi tittade på väderprognosen kändes det mysigare att sova i en koja än i ett tält.
Vi åkte till Rajastrand och gick upp till Handsksjön. Att vandra med Christoffer är att gå med ett levande uppslagsverk på temat skog och mark! Man får passa på och ställa frågor så man lär sig lite.
Vi gick över flera myrbeklädda marker och överallt var det hjortronblom! Återvänder nog hit i augusti!
Tänk ändå vad lycklig man blir av total tystnad, en sjö, en skog och en hund och en person man tycker så himla mycket om.
Jag fiskade i olika tjärnar som vi gick till och Jax övervakade.
Om man klantar sig och kastar fast draget får man sona för sina synder. (Ps: bjuder på denna bild iklädd trosor, svettig sporttopp och MYGGHATT!).
Här kan ni se kojan vi bodde i!
Ljuset under de här dagarna är nog något av de allra bästa - även om det var regnigt var det ljust dygnet runt. Juni, då när sommarn är som bäst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar