Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hundgård klar!

2013-06-02 21:46:00 i Allmänt

Nu är Jax hundgård helt klar! Han verkar vara nöjd och ligger mest och sover på hundkojans tak. Det fattas bara ett podium som Christoffer ska bygga och där kan Jax sitta och spana ut över gården. 
Hundgården är 24 kvm stor och vi ska måla både garaget och hundkojan så småningom, men Jax trivs bra - trots avflagnad färg. Hundar bryr sig ju inte så värst om sånt..
Bästa vännerna.
Jax kan kika ut långt över åkern. (Lägg märke till C som står och beskådar sitt verk).
 
 
Det ligger stenplattor på båda sidorna av hundkojan och där kan Jax ligga när det är varmt.
Mobilbild: så här såg det ut innan hundgårdsbyggandet tog fart... Ett skrotupplag helt enkelt. Majoriteten av skrotet ligger nu ihopsamlat och väntar på att eldas upp! Kanske ett uppdrag för dig, storebror?
Och appropå hundar: i kväll hälsade vi på hos Jax uppfödare och fick gosa med valpar! Man blir ju lite sugen, hehe. Här är deras hemsida!
 
 

Kommentarer

Snyggt jobbat! Våra sektioner står ännu och väntar, men Frost är så liten än.. och trotsig. Det är enkelt med människobarn får jag erkänna!
Svar: Tack! :) Ja, när valpar kommer in i den där trotsåldern är de inte att leka med, haha! :) Hur går valpkursen?
Carolina Lidström

Skriv en kommentar