Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fjälltoppar, jam sessions och bad.

2013-07-01 20:46:00 i Allmänt

I helgen har vi haft besök av Christoffers pluggkompisar Andreas och Robin. Vi åkte iväg på äventyr!
Till fjälls såklart!
Vi åkte till Stekenjokk. Att äta lunch ute på ett fjäll måste ju räknas till en av de bästa sakerna man kan göra en lördag.
Och vatten smakar aldrig så gott som i en fjällbäck.
Fin utsikt!
Alltså, den här mannen. Han är en mycket fin person!
 
Obligatorisk turistbild!
När vi kom hem gosade vi med Jax som saknat oss under dagen.
När vi ätit middag och druckit goda drycker drog vi igång lite jammande! Vi spelade piano, gitarr, munspel och dragspel och så sjöng vi, färdiga texter och påhittade texter (när man befinner sig på fest med mig och det finns en gitarr i närheten dyker ALLTID "Improvisation till gitarr-leken" upp! Det vill säga att var och en får sjunga en improviserad vers om det första som kommer upp).
När klockan var fyra på morgonen kände vi att vi spelat klart. Killarna var så fascinerade av att det var så ljust ute så vi tog en liten tur ner till sjön.
Lars-Åke och Mats var också förbi och här lånar de våra cyklar och cyklar hemåt i natten.
Det har varit mycket underhållande att lyssna till herrarnas anekdoter från Skogsmästarprogrammet.
När söndagen kom gick vi ner till sjön
för att ro över till badplatsen
OCH BADA! Mitt bästa!
En mycket rolig helg går nu mot sitt slut (och jag vet att det är måndag nu, men man blir i dagvilla när man har semester och dessutom är killarna kvar och åker tidigt i morgonbitti) och jag är glad att jag lärt känna de här två typerna och som tur är ses vi snart igen då jag och Christoffer hälsar på i Örebro! De har bjudit på så mycket skratt och så många roliga situationer! Jag älskar verkligen människor som vågar bjuda på sig själva! Älskar också blandningen av högt och lågt. Att kunna skratta så man kreverar till att i nästa stund prata om allvarliga saker och ämnen som kräver analys och eftertanke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar