Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bokläsardag och afternoon tea!

2013-07-02 22:35:00 i Allmänt

Jag har haft en mycket gemytlig dag denna regniga tisdag.
Anna har varit här och vi har haft bokläsardag - ett mycket bra påhitt!
Här sitter jag i gungstolen i mitt bibliotek och vickar på myrslokstårna (jag har så sjukt långa och smala fötter.. ser väldigt konstigt ut på bild).
Inte vi alla fall, herr Greider!
Dags för fika! Vi bakade scones (så klart, vad ska man annars fika på en bokläsardag med regnet smattrandes mot rutorna?).
Dukade upp i biblioteket.
Scones, VB-ost, fyra sorters marmeled, te ur emaljkanna och så porslinet "Svalan" från Rörstrand (när ett fika är som bäst).
Livet.
Jax var mest less på oss och stod i ett av hundspanarfönstren och spanade. Han längtade nog efter husse som var på jobbet.
För att göra denna dag än mer pretto har jag i kväll repat jazz! Om ni vill höra mig och mina eminenta medmusikanter kan ni komma och lyssna på Hembygdsdagarna, fredag klockan 20.00, Folkets hus.
 
 
 
 
 

Kommentarer

<3
Världens bästa dag! Saknar redan dina myrslokstår.

Skriv en kommentar