Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Från linförighet till pentaskalan!

2013-01-13 23:06:57 i Allmänt

Jag tycker om kontraster och därför har denna söndag fallit mig i smaken. Mellan klockan 16.00 och 18.15 var jag på lydnadskurs med Imra och därefter var jag på musikskolan till 20.30 för jazzrep inför spelning på Öppet hus den 2:a mars. Hund och musik på samma dag = himmelriket.
 
Lydnadskursen är en kurs på sex tillfällen där det sista tillfället är en träningstävling. Lydnadsklass 1 består av 9 moment så som platsläggande, linförighet, apportering med mera. Det känns som en lämplig utmaning för vilda valpen (och mig). Jazzrepet drog igång idag och vi ska repa söndagarna framöver vilket känns riktigt kul! Just idag var ju min röst inte i sin bästa form på grund av förkylningen, men det hade ju sin charm med tanke på att jazz är en rätt fri och konstnärlig genre.
 
Nu ska jag sova. I morgon åker jag upp till Saxnäs! Har inte träffat de eleverna sen julavslutningen den 12:e december! Har saknat dem så mycket!

Kommentarer

Skriv en kommentar