Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om en helg som gick för fort.

2013-02-17 20:51:00 i Allmänt

Tid alltså. Det är ett förgängligt ting. Tiden springer fort fram och helt plötsligt är den söndagkväll igen. Sedan sist (torsdags) haft det muntliga nationella provet med mina elever i svenska. Det svåra för mig var att hålla tyst medan de diskuterade på temat utseende och identitet. De gjorde ett väldigt bra jobb, det är inte alltid lätt att prestera under provsituationer. Direkt när provdagen var avslutad åkte jag iväg på roadtrip till Östersund där jag har bott på hotell, ätit en mycket god middag, druckit en mojito, skrattat, ätit hotellfrukost, ätit lunch med Anna och Robert, strosat på stan samt blivit bjuden på en hembakt semla som föll mig i smaken! (/Sagt av en tidigare semmel-hatare).
 
Idag har jag åkt skidor i det fina vädret och förbannat mig själv över att jag inte vallade dem innan, haft fikabjudning, letat smink- och frisyrinspiration med Hanna inför balen som hon och Ludvig ska gå på och slutligen har jag och Imra gått träningstävling i lydnadsklass 1. Jag är helt okej nöjd med vår prestation. Eftersom hon knappt är ett år hade jag bestämt att lägga ribban lågt. Hon måste få rutin, miljöträning och framförallt måste hon få chans att mogna till sig innan man kan sikta på en hög poäng. Nu funderar jag på att anmäla oss till Brukshundsklubbens Klubbkampen som går av stapeln den 24:e mars.. Det vore kul! Jag tycker att det känns roligare att träna när man har ett mål (förutom det självklara målet att aktivera och ha kul med sin hund).
 
Lill-Imra den dag vi hämtade henne i maj 2012. Alltså valpar.. åh. Ge mig en till.
 
 
 

Kommentarer

Så himla kul det var att krama lite på dig. Hoppas vi ses snart igen. Kram vännen

Skriv en kommentar