Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mentalt slutkörd. Fredag, du är så välkommen.

2013-02-08 16:28:12 i Allmänt

Denna dag tog knäcken på mig. Först var jag provvakt då alla 9:or skrev Nationella provet i svenska, skrivdelen. Jag vill så gärna att det ska gå bra för dem så jag satt och bevakade och försökte överföra energi till dem.
 
I eftermiddags spelade och sjöng jag på en begravning. Begravningar är alltid tunga, även om man inte kände den som lämnat oss. Just innan blev jag så nervös, och när själva begravningsgudtjänsten började kom jag att tänka på mormor och insåg att det bara är tre månader sedan jag tog farväl av henne. Minnen kommer tillbaka, tårar faller, avsked, händer som stryker på kistan..
 
Nu har jag tagit helg och ska vila lite innan jag styr middag! Hoppas ni får en fin helg, det ska jag ha.
 
 
 

Skriv en kommentar