Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jag som 18!

2013-02-12 20:16:53 i Allmänt

Mina elever tipsade mig om en blogg jag nu läst sedan november någon gång och det slår mig varje gång jag läser att: det där är ju jag! Det är ju jag som 18-åring! Hon går musikgymnasium, spelar piano, sjunger, hänger med sina vänner tills kvällarna blir nätter, älskar att sitta i korridoren och skratta och prata för högt, gillar att springa, att fika och åka buss och lyssna på musik med bra texter. Hon har körrep, många klänningar, mycket tankar i huvudet och gillar äventyr där utgången är oviss. Precis som mig alltså! Som 18-åring! Och som nu också faktiskt, skillnaden är bara att jag nu kan prata tyst om det behövs (även fast Emily nu inte tror på mig).
 
Varje gång jag går in på hennes blogg känns det som att backa mitt eget liv cirka åtta år tillbaka i tiden. Fantastiskt! Läs hennes mycket fina blogg HÄR!
 
 
 

Kommentarer

Anonym
Jag tror det när jag hör det.

Skriv en kommentar