Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hundar.

2013-02-03 22:29:00 i Allmänt

En av de bästa sakerna med att träna hundar är att det ofta är så okomplicerat. Komplicerar man så förstår inte hunden - en hund vill ha enkla och tydliga direktiv. I kväll har jag varit på lydnadskurs med Imra igen. Det börjar gå framåt. Första 20 minuterna är hon som en hoppjärka - far omkring helt sjövild och då biter jag ihop och fortsätter och efter en stund slappnar hon av och börjar arbeta. I kväll fick vi en helt okej fason på linförigheten och stannande och läggande under gång. Nästa söndag ska vi ha en träningstävling innan den riktiga träningstävlingen med domare.
 
Imra, 6 månader, september 2012. Hon har vuxit till sig riktigt fint nu. Här ser hon mest bara skranglig ut, hehe. Ska ta någon ny bild snart så får ni se.
 
 

Skriv en kommentar