Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Harmoni

2013-02-10 21:56:17 i Allmänt

En av de bästa känslorna jag vet är när man lägger sig i sängen på en söndagkväll och känner att helgen har haft ett högkvalitativt innehåll. Så är det precis just nu. En annan bra känsla är när man ligger i sängen på söndagkväll och känner att man längtar efter att veckan ska dra igång. När man är i harmoni med livet. Bara det att helgen avslutades med en trerättersmiddag komponerad och lagad av bästa storebror, Kajsa och pappa.
 
I kväll gick jag och Imra lydnadsklass 1-programmet under kursens träningstävling (inför nästa helgs träningstävling med domare). När vi kom in i ridhuset fick Imra ståndskall på en fyrhjuling som inte brukar stå där.. tror jag ska kontakta Försvarsmaktens hundtjänstenhet och se till att min gamla fodervärdsschäfertik Bia får en bevakningskamrat! Imra kanske ska jobba med sånt istället för att hålla på med lydnad, haha!
 
Ps: Egentligen vill jag skriva massa mer, men jag sparar det till en annan dag. Nu måste jag sova!
 
 

Skriv en kommentar