Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mina nya löparskor

2013-08-15 08:16:00 i Allmänt

Här är de skor som ska pressa tider tillsammans med mig, bära mig fram över terräng och distanspass.
Det är ett par Asics Gel Kayano 19 och jag har även en iläggsskula i eftersom jag har så himla hög hålfot (tack för den, pappa..). Jag pronerar inåt då jag springer så jag ville ha ett par stabila skor med bra stöd. Jag har haft skorna i ungefär två månader nu och jag är jättenöjd med dem. Bra tips på löparsko, med andra ord! Visserligen har vi alla olika behov när det kommer till löparskor men om ni är ute efter ett par sköna, stabila men ändå lätta skor med ett bra stöd ska ni köpa dessa!
 

Kommentarer

Jag skulle behöva stöd (en spark där bak) så att jag överhuvudtaget tog mig ut för lite träning!
Svar: Ja, i bland kan det ju kännas oöverstigligt (särskilt på morgonen), men när man väl tagit sig ut och väl kommit igång känns det alltid bra! :)
Carolina Lidström
Evy
Ja du Carro, med dessa skor kommer du att vinna både Dalasjörundan och tjejmilen. Heja
Svar: Hahahahahaha! Det är lååååång väg dit kan jag säga.. :) Men tack för peppen!
Carolina Lidström
Anna Sjögren
Tyvärr drog jag på mig hälsporre och han inte springa så mycket i mina :(
Svar: Neeej! Vad synd! Hur lång är "tillfriskningstiden" på det?
Carolina Lidström

Skriv en kommentar