Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Månsberg

2013-08-25 21:01:00 i Allmänt

I fredags åkte vi till Christoffers mamma och hennes sambo Thomas.
Vi skulle äta surströmming! Men det vara bara jag, Anneli (C:s ingifta moster) och Thomas som åt.... besviken.
Den goda efterrätten slank dock ner i allas magar! Kan väl hålla med om att pannacotta är snäppet godare än surströmming.
Jag har köpt en ljusslinga som jag hämtade ut innan jag kom till Månsberg och jag blev så ivrig att testa den så Thomas hängde upp den i uterummet.
På lördag plockade jag och Kicki 20 liter lingon med den magnifika Ormsjön i bakgrunden.
På lördag stod distanspass på mitt löpschema inför Tjejmilen så jag och Christoffers lillebror Kristian väntade in svalare luft och vid 20.00 drog vi ut och sprang 11,4 km. De sista två km var en enda lång backjäkel och då tog jag rygg på Kristian som skrek "tempoväxling!" tre gånger... Jaja. Snabbare och mer uthållig blir man ju av utmaningar! Om ni funderar över vår sura uppsyn på kortet så försökte vi se farliga ut..
Idag var vi och sköt (jag och Evy var bäst) och sen åkte vi till Lasse och Evys jaktlags koja för att fika.
Putin "fikade" min kameraväska.
 
Christoffer och farbror Lasse (som drar någon skröna med mer eller mindre tveksam sanningshalt).
Tack alla för en mysig och rolig helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar