Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hänt extra med Carolina!

2013-08-05 23:25:15 i Allmänt

Vi har haft besök av Christoffer syster Linda igår till idag och vi har sprungit i Dalasjöskogen och vurpat en gång var (!), druckit supersmoothies, badat, ätit piggelin i solen och så har Linda varit med på en mathandling (lovar er, det är en upplevelse att handla med mig - dels handlar jag enligt andra "konstiga saker man aldrig hittar" och dels springer jag som en iller mellan hyllorna) och hon klarade det galant. 
I kväll har jag roat mig med att påbörja projektet "KÄLLAREN - i stort behov av förändring". Har burit ut gamla färgburkar och kemtekniskt avfall (?) som nu ligger på släpvagnen i väntan på morgondagens färd till återvinning/förstörelse/och sånt miljöskyddsombud gör.. (förlåt för min okunnighet). Skäms lite när jag säger detta men jag hoppas att det regnar i morgon så jag får vara inne och RENSA (något av min bästa grej, hehe). Ingen tvingar mig ju i och för sig att vara ute, men regnar det kan man ju vara inne med gott samvete. 
Nu sitter jag här i en min ensamhet för Christoffer har åkt för att röja på sitt jaktområde och han har tagit med sig Jax så jag har inte ens en hund att krama. Illa. Jag får nöja mig med mina andra älsklingar: böckerna. Det är ju inte fy skam det heller faktiskt!

Skriv en kommentar