Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Gårdsjö/Örebro

2013-08-07 13:10:18 i Allmänt

När Christoffer fått semester och kommit ner till stugan körde vi raka vägen till Gårdsjö, 8 mil från Örebro. Där bor nämligen Christoffers gamla pluggkompis Andreas.
Ljusslingor i linden till vår ära!
När det blev lite för kyligt för att sitta ute gick vi in och hade frågesport! Mitt lag vann, hehe!
Andreas storebror är musiker så det fanns massa instrument i huset. Här har jag just spelat en trudelutt och ger mig själv applåder... tydligen.
Nästa dag tog vi tåget in till Örebro.
Obligatorisk turistbild utanför slottet. Typiskt dock att Christoffer "Spexarn" Berg ska vara i farten.
Turistbild nummer två, poserandes vid en kissande, röd gubbe (!!??!!).
Vi flanerade runt.
Viiiin!
Robin, Andreas, David och Christoffer i väntan på mat.
Sedan gick vi genom halva Örebro för att komma till en tapasbar där en bartender gjorde världens godaste mojitos till oss. Seriöst, kan tänka mig att åka till Örebro igen enbart för det. Jag hyllar den där bartendern. Hatar när man är ute och är sugen på en mojito och så säger bartendern att "det är slut på mynta, tyvärr". Jaha! Jamen, köp hem mer mynta nästa gång då för det är ju alltid slut (mojito är ju inte direkt en ovanlig drink). David njuter av sin mojito och laddar upp inför nästa punkt på Örebro-agendan
Nämligen en tur på vattnet!
Andreas, du bjuder väl på denna? :)
En av sommarens vackraste kvällar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Härliga sommarbilder! Tyckte mycket om din montagens klänning, var är den ifrån?
sv; Ja det känns verkligen riktigt roligt! Hoppas verkligen att jag kommer trivas med de ca 140 elever som ska gå samhälls!
Tack så mycket Carolina, jag kommer sakna dig massor också!! Har du fått några skolavslutningsbilder förresten?

Skriv en kommentar