Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Första arbetsdagen: kära återseenden, valpmys och kabeldragning

2013-08-19 17:46:00 i Allmänt

Så var första arbetsdagen avklarad. Det var så roligt att träffa saknade jobbarkompisar! Lunchade dessutom hemma hos Micke och Katrin (min kollega) eftersom deras dotter och min vän Anna var hemma och så fick jag träffa deras grannars valp Väjja som är halvsyster till mamma och pappas flat Imra! (Mycket information där, hehe) Kolla bara på denna bild (man vill ju typ mysa i en evighet med de där goseöronen!).
Efter lunch, kompishäng och valpgos var jag åter tillbaka på jobbet. Jag har fått (eller eleverna har fått) sex nya mac-datorer till musiken samt nytt mixerbord + högtalare så jag och min superkollega Hans har dragit om en massa kablar och möblerat om och fixat i musiksalen så nu är det som att kliva in i en helt ny sal. Det drog ut lite på tiden så dagens ursprungliga träningsplan, distanspass efter jobbet innan middag, kastades om till intervallpass efter middagen. Hade först tänkt att springa från Vilhelmina mot Dalasjö och bli upplockad vid flygplatsen eller så, men nu laddar jag i stället för mina älskhatade intervaller...
 

Skriv en kommentar