Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En vecka med hjortronplock, fikastunder i skogen, springturer runt Lill-Raja och total tystnad.

2013-08-09 11:24:00 i Allmänt

Direkt när vi kommit hem från stugan i Dalarna packade vi om väskorna och åkte upp till Christoffers familj och släkt i Rajastrand. Första stoppet var i Månsberg hos Christoffers farbror och faster Evy och Lasse. I juli fick de hem sin lilla gråhundsvalp Putin (!).
Han låg mest och sov.
Jag och Evy gillar att prata (och att skratta) lika mycket och att jag lånar hennes rosa fleecejacka är standard.
Rökt älghjärta. Åt upp typ hela själv, hehe.
Direkt när vi kom upp till Raja begav vi oss ut på jakt efter det åtråvärda guldet och vi hittade massor så frysen är full av massa goda hjortron.
Jax bidrog inte så mycket till vinterns skafferi utan åt upp eller trampade sönder de bär som var i vägen för hans framfart.
Fina, fina plats.
Obligatorisk fikastund i skogen.
När vi kom hem från hjortronskogen var vi lite trötta, myggbitna, solbrända och svettiga och då är det ju rätt mysigt att slå sig ner mitt på infarten för att vila och ha en hund i knät.
Innan vi åkte hem till Dalasjö igen stannade vi i Månsberg hos Christoffers mamma där alla syskonen Berg var samlade. Försökte ta en syskonbild..
Gjorde ett försök till, sedan gav jag upp. Tur att jag gillar dem alla väldigt mycket ändå!
Den här bilden på mig och mina syskon är ju inte heller så himla lyckad.. men rolig! Kan inte sluta skratta åt mitt ansikte... (Dalarna, augusti 2012).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Åh vilka härliga bilder!!

sv; Ja! Det är fyra samhällsklasser + en samhällstvär med ca 25-30 elever i varje klass så vi blir jätte många haha!
Det ska jag verkligen göra! :)

Skriv en kommentar