Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2012-09-19 18:44:10 i Allmänt

Vild båtfärd med trollen på Norrbyskär! 
 
Fina (galna) midsommartjejer. 
 
Jag minns den här stunden så väl. Det var midsommardagen och vi hade ätit en god middag med Sabinas familj nere vid vattnet och solen gick ner över ett försommarljust Norrbyskär. Båtar åkte förbi på vattnet som krusades och små vågor kom över stenarna vid strandkanten. Molly kastade macka och Olivia satte sig i mitt knä och somnade. Det hade blivit lite kyligt så jag hade tagit på mig jackan. Där satt jag och tänkte att jag känner så många bra människor och att hela sommaren är kvar. Fin stund. 
 
Dockan!!!!! Hur läskig är den inte?! Den här dockan sitter på en garderob ute i Johannes mammas stuga i Drängsmark, Skellefteå. Jag upptäckte den då jag och Johannes skulle sova där en juninatt. Jag låg och kikade på den innan jag skulle sova och det kändes som om den var mycket ond. Det är den säkert.
 
Solig dag på Skäret! 
 
Cykeltur i Dalarna. 
 
Bra citat på den gamla folkskolan i By, Dalarna. Det ligger mycket sanning i det citatet. 
 
Bjudskålen hos Lillan var tom i år.... 
 
Bröllopsoutfit till Anna och Roberts bröllop i juli. Lägg märke till att jag matchar med skalet till mobilen, hehe. 
 
 

Skriv en kommentar