Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hyllan i sovrummet och sakerna på.

2012-09-19 19:57:00 i Allmänt

Här är ena väggen av sovrummet. Har köpt ny säng och ville ha en passande sängram så jag målade utdragssoffan i en grå nyans. Det lilla nattygsbordet var den första möbel jag målade faktiskt, och då var jag 16 år gammal och skulle flytta för att gå gymnasiet - det har ju blivit lite mer målande sen dess om man säger så. På väggen ville jag ha en hylla av något "råare" material då det kändes som att atmosfären i sovrummet var alldeles för "ljuv". Jag gick ut på gården och kikade runt och - den som söker finner - hittade en gammal vindpinad bräda som legat ute och fått en grånad nyans. Perfekt! Köpte konsoller som jag målade gråa och så upp med hyllan på väggen. För att jämna ut detta "fyndapågårdenochmålagamlamöbler-tänk" så köpte jag lamporna på IKEA.
 
Ramen har jag köpt på Ingmar inredning i Skellefteå (världens mysigaste butik!), motivet har jag fotat förra sommaren och keramikugglan är gammelfarmors gamla. Den är väldigt läskig tycker jag, den liksom stirrar på en.
 
Bok från 1727 (!!!) och så ljuslykta från Ingmar (igen).
 
Mintgrön väckarklocka som står och pryder sin plats.
 
18.5 grader, den bästa sovtemperaturen! På med en yllefilt bara så klarar man sig. Hatar att svettas i sovrum. Hatar förövrigt för varma hus, man kan ju inte andas! Jag har en termometer på nattygsbordet så att jag kan hålla koll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Ida
Du lägger ut så många fina bilder och skriver så bra, och jag är alltför dålig på att kommentera. Är glad i alla fall att du har din blogg så att jag får fortsätta följa dig vännen, nu när vi bor långt ifrån varandra. Kram!
susanne
Lite läskig men otroligt fin keramikuggla.
Du verkar så fyndig som knåpar ihop en sådan fin hylla av en så enkel sak som en vindpinad bräda! :)
Svar: Ja, den är faktiskt lite läskig! Tack! Mitt mål är att försöka inreda fint med saker som redan finns runt om mig. Det är en utmaning, men det är kul! :)
Carolina Lidström
Anonym
Ser mycket mysigt ut :)
Så nedrans rackarns toktjusigt det blev cookie!
Alltså.
...
....
.....
...
..
När kan jag flytta in?
Monika Helena
Men Carolina, vilken fantastisk inredare du är. Du har verkligen blicken för det fina.
Svar: Tack snälla! :) Du får jättegärna komma och hälsa på i höst!
Carolina Lidström
P:et
Jag är hemskt ledsen, jag tycker verkligen inte om att utnyttja människor för deras kompetens sådär bara, men du kommer nog få att agera inredningsdirektör för min lägenhet. Peter Westers skivsamling håller på att exploderas i lägenheten, och börjar inom en snar att kräva mer utrymme. Detta måste lösas smart när det gäller placering och möblering.

Vink.

Svar: Jaaa! Säg bara till! Jag kommer! Älskar projekt!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar