Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

"Kvartersgymmet"

2012-10-02 21:28:11 i Allmänt

Ikväll släntrade jag och lillebror iväg till "kvartersgymmet" i byn. Det är nämligen en man som har inrett ett gym i källaren på Folkets Hus här i Dalasjö och där får vi träna gratis, hurra vad bra! Under studietiden i Umeå styrketränade jag rätt mycket på IKSU och det är ett bra komplement till övrig träning.
 
Under nästan en timme tränade vi genom att hoppa hopprep, slå på en sandsäck, köra burbees och så några grundläggande styrkeövningar samt funktionella övningar och stretch på slutet - allt medan Ludvigs köttarlista spelades i bakgrunden. Jag tog det rätt lugnt då jag inte styrketränat seriöst på länge förutom mina hemsnickrade program som jag kör hemma med hjälp av golvet och kökssoffan. Lär dock ha en jävulusisk träningsvärk imorgon.

Kommentarer

Johanna L
Åh, visst är jävulusiskt ett himla bra ord. Det ligger fint i munnen!
Åh, jag skulle kommentera precis som Johanna. Älskar jävulusiskt.

Skriv en kommentar