Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om sådant som stärker när sorg finns.

2012-11-05 20:31:08 i Allmänt

Idag, när jag stod i klassrummet och frågade vad eleverna gjort på lovet och de berättade om äventyr, filmkvällar, fiske och hemligheter, kände jag att jag fick kraft av dem. De får mig att le, skratta, kämpa, peppa, tjata och gnata ibland såklart - men vi har kul mest hela tiden. Det är viktigt. Jag är så tacksam över att jag kände en fint sus i magen i morse då jag åkte till jobbet. Även fast det är tomt och sorgligt utan mormor så måste vi vandra vidare - med henne i minnet - och då känns det lättare om dagarna är meningsfulla.
 
Även om jobbet skänker mig kraft känner jag ändå att jag får mest kraft från er. Från era samtal, era sms, era kramar och era otroligt fina och stärkande kommentarer här på min blogg. Oändligt tack. 
 
 

Skriv en kommentar