Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

November, 2.0

2012-11-28 14:43:09 i Allmänt

Skulle kunna skriva så mycket, men jag låter orden stanna någonstans mellan snöflingorna som faller utanför. Någon dag ska jag skriva mer om orden. Inte idag. Idag skriver jag om några punkter istället:
 
- Jobbet. Här får man verkligen känna att man lever. Ibland vill man gråta för att man känner sig otillräcklig och ibland får man höra så fina ord att man också vill gråta. Ständigt på upphällningen. Ständigt detta engagemang i det bästa jag vet: ungdomar. Önskar att det fanns mer tid till allt. Till det lilla samtalet. Det som gör mycket i längden. Också det ska jag skriva mer om en dag. När orden kommer mer naturligt.
 
- Musik. Nu är det en bra musikperiod i mitt liv. Jag har inspiration. Jag fokuserar på texter och stämningar. Har fått ny musik-input och trivs med det.
 
- Vinterlängtan. Längtan efter att dra på sig ett par tegsnäsare, åka ut i frostat vinterlandskap med varm choklad i ryggsäcken och åka i tystnad och eftertanke. Samla ihop. Samla inför. Samla mod, samla kraft. De säger att jag är en drömmare, en romantiker och en filosof. Kanske stämmer det. Kanske är jag egentligen mest rationell. Även fast jag bara tänker efter hjärtat. Hjärta och november är en strävsam duo, men det funkar. Vi har snart klarat det.
 
- Skrivandet. Skriver mycket som aldrig hamnar här. Vill att det ska hamna någonstans. Kreativitet är väl det bästa utfallet antar jag. 
 
Det kom några ord ändå. Tack för att ni läser. 

Skriv en kommentar