Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagar emellan och nyår och dagar emellan igen.

2012-01-04 12:33:24 i Allmänt


På en mellandag åkte vi till Skellefteå till Johannes familj.



En kväll blev vi inbjudna till Pingstkyrkan där ett ungdomsevenmang pågick: Unite.


Inbjudaren var ingen mindre än vår vän Jocke. Jag älskar att titta på människor som gör sin grej, som hittat hem, som gör sånt som ingen kan göra bättre. Är så glad över att jag har så talangfulla människor runt mig.



Johannes syster Clara pysslade och pysslade. Någon gång ska jag få vara med sa hon, men inte nu för det är för mycket kaos här.


Vi drack varm choklad och åt Elisabeths goda lussebullar.



Jag korrekturläste Kristin och Idas examensarbete och det var en fröjd för en svensklärare som mig!



Det blev nyårsafton och jag fixade en Lilla My-knut och pussade Silver.



På nyårsafton spelade vi spel och lekte lekar. Henke var Drottning Silvia.




Och vid nyår brukar man ju tänka "Ut med det gamla och in med det nya" så då lät jag hundra stycken Garra Rufa-fiskar göra jobbet.

Återstående lovplaner: Måla om ett bord, måla och klä om två fåtöljer, umgås med Idde och Emi ett dygn, rätta fem uppsatser till, sammanfatta novellens stildrag i en powerpoint, åka skidor, sammanfatta året i text och bild samt göra en sångutvärdering.


Kommentarer

Anonym
Svensklärare som JAG? ;o)
Nej nej, det ska faktiskt vara "mig" i det här fallet. "Jag" blir dialektalt. Alternativet är att skriva "det var en fröjd för den svensklärare jag är".

Skriv en kommentar