Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sådant som måste göras innan de andra sakerna man hellre vill göra.

2012-02-28 21:27:58 i Inredning

När man pysslar med ett hus finns det mer eller mindre roliga saker att göra. Hela dagen har jag peppat för att slita bort den färgfläckiga plastmattan i vardagsrummet men innan dess måste det plockas undan pryttlar, sopas, mäta för lister och sådant tråkgöra. Jag vill inreda NU! På kökssoffan ligger i detta nu den färgkombination jag valt ut till rummet och jag vill se allt på plats. Jag vill hänga upp mitt tavelkollage, ställa in pianot, hänga upp gardiner och fynda saker från ladugården.

Ikväll har vi satt tillbaka fönsterlisterna. Fönstrena ska mest troligt målas men det kan inte fixas förrän till sommaren. Tur att pappa finns när man ska jobba med tråkjobb - vi har sjungit medan vi spikat, han på en stadig burdunton och jag improviserade några kvart- och kvintstämmor. Rena rama medeltiden i mitt vardagsrum!



Skriv en kommentar