Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Theme of the month - oktober

2011-10-30 20:41:35 i Theme of the month

Eftersom jag åker bort imorgon och kommer hem sent på tisdagkväll lägger jag upp mitt bidrag till Theme of the month nu. Månadens tema var "Paranoia" och här är min bild.


"Bevakad".

Den första november föreslår jag att ni kikar in hos de andra tjejerna och ser hur de tolkat temat: Evelina, Anna, Penélope, Nathalie och Lania.

Ps: Tack till mamma som var fotoass. Hon tyckte nog att jag var lite konstig som klädde en tall i gamla gubbkläder.


Kommentarer

A E L
Underbar bild!
Grymt, Carro!



jag gillar Theme of the month. Förra månadens bilder var också kanon, ser fram emot att se allas

paranoia-idéer!
Sabina
Menar du inte första november? Oktober är ju som slut nu :)
Anders - Tack så mycket!



Nathalie - Tack! Ja, jag tycker det är jättebra, man får verkligen gnugga kreativitetsknölarna!



Sabina - Nej, detta är oktobertemat som läggs upp den första november, sådana är reglerna ;) Man har liksom hela månaden på sig för att frambringa något material och den första månaden efteråt publiceras materialet. Hänger du med? Puss!
ev
Bara som respons: Det du säger är sant Carolina, men du har skrivit "Den första oktober tycker jag att ni ska titta in på dom andras" osv, men Oktobers bilder publiceras ju den 1/11! Är du med? :-)

Supersnygg bild också!!
Ev - Haha, oj! NU märkte jag det ;) Hursom, tur ni ändå begriper trots mitt tillfälliga virrvarr, haha! 1/11 ska det vara! Tack så mycket, tycker att temat var kul!



Penéope - Tack tack! Kände mig lite lustig när jag sprang runt med kameran där i skogen ;)
Gryyymt, såklart. Bra med bilden som liksom svajar.

Skriv en kommentar