Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

06.36

2011-03-01 06:45:02 i Studentlivet

Laddar med frukost inför en fullspäckad dag. Först träning, sedan ensemblerep, lunch, hinna öva igenom trumkomp, efter det trumlektion, hem för middag och plugg och slutligen en helkväll i studion där vi ska spela in våra körarr. Jag tar ett djupt andetag och längtar ännu mer till helgen!

Kommentarer

Imorgon får du tänka på annat en stund, då ska vi köra skiten ur oss.
Anonym
Ja, Sofia Karlsson är alldeles magisk. Det är så roligt, vi som läser sång i min klass har en årlig konsert tillsammans och i år så har vi gemensamt valt låtar till varandra. Till mig sa dom att jag alltid pratar så himla mycket om folkmusik och hur magiskt det är men att dom aldrig hört mig sjunga någonting sånt. Så, min sång som jag ska sjunga är "Jag spelar för livet" av Sofia Karlsson. Det kommer bli spännande, helt klart! :)
Oj, det blev inget namn. Men det var jag som skrev! Haha

Skriv en kommentar