Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nuet (och lite vad som händer).

2011-07-28 21:28:09 i Allmänt

Rensar, sorterar, packar, slänger, sparar. Snart flyttar jag. På lördag går kontraktet på lägenheten ut och då bor jag i Johannes lägenhet i en vecka för att sedan mellanlanda och SEMESTRA i Dalarna i en vecka innan jag flyttar till Dalasjö och börjar jobbet den 15.

Ikväll har jag sprungit Strandpromenaden-Älvtået-Backenkyrkan för sista gången på länge (kanske händer det aldrig mer, kanske gör det det). Melankoliskt. När jag kom hem tog jag en dusch och fortsatte att packa. Nu har jag en paus för hårdmackor med sesamfrön, kallrökt lax och avokado + ett stort glas mjölk. Under tiden lyssnar jag på Bon Ivers senaste album som faktiskt bara blir bättre och bättre. Trodde att Bon Iver bara var förknippat med tråkigheter för min del - men icket. Livet är förjäkla spännande. Saker och ting kan alltid vända. Jag älskar att leva.


Mamma tycker att jag ska köpa mig ett par "ordentliga skor i skinn" när jag börjar tjäna pengar, men jag kan inte rå för att jag värdesätter mina converse så högt att det får följa med överallt. Fast skor ska jag köpa i höst. Höstskor. Den bästa typen av skor.


Kommentarer

Skriv en kommentar