Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jazztisdag.

2011-02-08 22:57:43 i Musik!

Ikväll har jag sjungit igen. Jag och min klasskompis Peter har dragit igång ett litet jazzprojekt och det roliga med att sjunga när Peter kompar är att man aldrig riktigt vet vad han ska hitta på - rätt som det är kommer det en proggigt improviserad melodislinga eller så slänger han in lite klassiska tongångar, det är som ett litet äventyr varje gång! Man kan liksom inte räkna ut honom!

Nu lyssnar jag på min fina pojkvän som diskar (min disk, han är en ängel sänd från ovan) i köket och sjunger till någon från soffans hörn odefinierbar låt.

Imorgon ska jag vara på skolan 07.30. Nu är det natti natti.


Denna bild är skamlöst stulen från internet och har ingenting med texten ovan att göra. Men måste man ha en anledning att publicera en bild av denna typ? Sötheten!

Kommentarer

MEN PLUTTEN! JA VIL ETA OPP!

Skriv en kommentar