Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagens bästa!

2010-05-28 15:37:06 i Musik!

Jag har ju berättat att jag ska spela på Täfteåfestivalen med Syster Elak och idag gav Kristin mig en mycket glad nyhet: Anna Hamilton ska spela där också! Hurra! Åh, jag ska säga så mycket bra grejer till henne. Dessutom ska Kultiration dit! (Hoppas vi spelar nära varandra i schemat så att jag kan ta del av deras scenenergi bakom mitt piano!) Lyckan alltså, lyckan! Hur oändlig kan den tillåtas vara?!

Mitt första musikaliska möte med Anna var via P4 Västerbotten en gråmulen oktoberdag. Läs om detta HÄR. Anna kommenterade till och med det inlägget!

Jag är så peppad på detta! Ni kommer väl och kikar? Lördag 5 juni i Täfteå. Allt är gratis och det går bussar från Umeå. Se det lite som en order! Ni måste stötta mig, kommer att krevera av nervositet!

Här finns allt ni behöver veta: www.tafteafestivalen.se



Skriv en kommentar