Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vilka steg väljer man på en onsdag?

2010-03-31 14:51:04 i Studentlivet

Mycket fin dag. En hel förmiddag med sång, kör och dirigering. Sedan belönades vi med långlunch där jag och Jocke hittade på en jingel till Vktors blogg, vi ska spela in den efter lovet så då kan ni få höra den! Under trumlektionerna denna termin har varje student fått spela upp en låt. Idag var det bland annat Veronikas tur. Hon spelade "Lars Persson" (folkvisa från Hälsingland) och jag sjöng och Niklas spelade kontrabas. Det var skoj! Mer folkmusik åt folket!

Och ikväll vet ni ju vad som väntar: FEST på Berghem. Finaste dagen! Det låg någonting i luften idag. Det märktes på steg, ord och val av handlingar. Det får gärna fortsätta så. Och imorgon är det april. Hejdå, Mars. Höres in hell.


Skriv en kommentar