Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vad som gör en fantastisk lördag ännu bättre.

2010-03-06 16:20:48 i Allmänt

Joakim Henriksson Carro! Har upplevt den senaste veckan att du varit trött och kanske lite less. Jag vill då bara säga att jag tycker du är en helmysig tjej med en vansinnigt skön personlighet! Gillar din sångröst skarpt! Hoppas du hittar gnistan snart igen! :)

Detta skrev min klasskompis Joakim till mig på Facebook. Han har känt mig i cirka sju veckor och kan redan se sådana här saker. Människor som är ödmjuka och vakna på ett sätt att de bryr sig om andra ska man vara rädda om. Tack Joakim. Det borde finnas fler av dig.

Det stämmer, jag har varit lite trött i slutet. Det är alltid en omställning att börja med något nytt och även om jag tycker att allt jag gör är fantastiskt kul kan det ibland vara ansträngande, dels med mina egna krav och dels den nivå av stress som ibland tenderar uppstå. Men har man fina vänner som Joakim och alla ni andra går det bra. Vi kör igen på måndag, ROCK ON!


Skriv en kommentar