Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Time to kill.

2010-03-01 15:34:40 i Musik!

I fredags pratade vi om olika "spelticks", alltså grejer man gör när man spelar eller sjunger. Ett av mina sjungtix är att jag vrider huvudet åt höger när jag ska höga toner, försöker dock motarbeta det tickset nu. När jag spelar klaviatur av någon form sitter jag alltid och trummar med fötterna och så rör jag hela kroppen. Detta kan se rätt kul ut. Idag spelade vi upp samban på redovisningen och det gick rätt bra ändå om man bortser att både Erik och Kristoffer inte hade förberett några slagverskinstrument när vi kom till slagverkssolot och att Kristoffers gitarrsolo blev 8 takter för kort, haha! I veckan ska min grupp spela Sophie Zelmani, gissa vem som sitter här och är nöjd?


Här är en bild från då vi spelar en egengjord reggaelåt med en text av Tom Lehrer. Lägg märke till hur jag kommit in i stämningen med min hårsjal!



Skriv en kommentar