Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Frida Örhn och lite mer.

2010-03-20 09:26:51 i Musik!

Igårkväll var Ellen här. Vi käkade tacopaj och kikade på "Så ska det låta", musikentusiaster som vi är. Efter att Cookies & beans med Frida Örhn sjungit "Sin Wagon" satt vi bara och stirrade över tjejbandets musikalitet. Ellen uttryckte det så bra: JAG VILL VARA DOM! Jag med. Frida Örhn har ju en utstrålning som inte är av denna värld. Försökte hitta ett klipp där hela bandet sjunger låten, men hittade bara ett där Frida sjunger (och jag vet att jag lagt upp detta klipp minst 57 gånger, men det är så extremt bra! Jag vill köra denna låt på ensemblen nån gång! Skulle vara som en dröm!).

PS: Jag skulle btw ge rätt mycket för den där klänningen som Frida har på sig!

Nu ska jag träna med Idamari. Vi ska köra ett nytt pass som heter "Free power". Återkommer med recension sen. Efter träningen ska vi fira två födelsedagsbarn; Patrik och Elisabeth.


Kommentarer

vilken fin blogg du ha carro !!! :)

Kikki
Jaaa att man vill vara dom! Dom sjöng ju skiten ur EMD! :D Kul att jag hittade hit till din blogg (igen). Man surfar runt och klickar hit och dit och så hittade jag din blogg. Ska passa på att säga att jag inte har slutat i kören. Jag har haft mycket att göra i skolan, vilket iofs är en ganska dålig ursäkt till att jag inte har kommit, men ja så blir det ibland. Snart ses vi igen! Kram

Skriv en kommentar